Healthy Food

Tekst overgenomen van de website van Healthy Food

Bij Healthy Food ligt de nadruk op lekkere, verse en toegankelijke gerechten.  Hierbij wordt gewerkt met verse, kwalitatieve producten en een goede samenstelling van ingrediënten. 

Alles wordt ecologisch verpakt, zodat je niet met een berg afval blijft zitten na je maaltijd.  De verpakkingen kunnen allemaal gecomposteerd/ gerecycleerd worden.

Er wordt gewerkt met een koude lijn. Dit wil zeggen dat na bereiding de maaltijden zeer snel worden gekoeld en ook koud worden verkocht.  Dit heeft als voordeel dat er een hoger vitamine- en smaakbehoud is. Je kan ook makkelijk de maaltijd op een ander tijdstip al uithalen dan dat je gaat eten: bv. wanneer je langs rijdt naar je werk, je de kinderen naar school brengt,…  Als het etenstijd is, kan je eenvoudig de maaltijd even opwarmen en genieten van je verse, gezonde maaltijd. 

Er wordt steeds gewerkt met seizoensproducten gewerkt.  Ook de reinigings- en ontsmettingsmiddelen zijn ecologisch en er wordt overal gebruik gemaakt van duurzame led verlichting.

Buiten de openingsuren kan je ook bij Healthy Food terecht. Sinds een poos staat er een afhaalautomaat met allerlei gezonde hapjes. Kijk er zelf eens naar – net naast basisschool De Klimroos.