Fietsersbond Begijnendijk

Sinds 2012 heeft onze gemeente een eigen Fietsersbondafdeling. Als fietser lever je een positieve bijdrage aan je omgeving, het milieu, de mobiliteit én de plaatselijke middenstand. Fietsen is een eenvoudige oplossing voor heel wat complexe problemen.

Daarom wil de Fietsersbond dat:

  • je veilig, gezond en plezierig naar elke bestemming kan fietsen;
  • meer mensen kiezen voor de fiets als dagelijks vervoermiddel.

Fietsersbond Begijnendijk komt op voor alle fietsers in onze gemeente. We lobbyen, voeren acties, geven advies, zijn gesprekspartner met het gemeentebestuur… Kortom, we zetten druk op het beleid voor meer en betere fietspaden, fietsroutes, meer verkeersveiligheid en meer ruimte voor de fietsers. We werken ook nauw samen met onze collega’s van Aarschot en Heist-op-den-Berg.

KOM ERBIJ! De Fietsersbond is een onafhankelijke ledenvereniging met meer dan 23000 leden en 900 vrijwilligers. Sluit je ook aan, met z’n allen staan we sterker!Bovendien krijg je korting bij meer dan 180 fietshandelaars, VAB-fietspechbijstand, …

Meer info over lid worden en ledenvoordelen: https://www.fietsersbond.be/ikwordlid

Wil je meer weten over onze afdeling, of wil je graag mee aan de slag? Kijk op https://www.fietsersbond.be/begijnendijk of mail naar fietsersbondbegijnendijk@gmail.com.