Autodelen Begijnendijk

In 2017 werd in Begijnendijk het particuliere autodeelproject ‘Autodelen Begijnendijk’ opgestart.

Dorpsgenoten kunnen via het platform www.cozycar.be hun auto ter beschikking stellen van anderen, of je kan er zelf op zoek gaan naar een auto in de buurt om te gebruiken.

Autodelen kent een stijgend succes in Vlaanderen. De voordelen van autodelen zijn legio: meer vrije tijd of meer budget, een aangenamere, veiligere en schonere omgeving en meer buurt! Vaak wordt hierbij gedacht aan een grootstedelijke context. Ook “landelijke” gebieden kampen echter met een steeds hogere verkeersdruk. Ook bij ons staan ontelbare (2de) wagens 95% van de tijd stil. Via Cozycar wordt autodelen makkelijk & professioneel. Ook meedoen? Kijk eens op https://www.facebook.com/autodelenBegijnendijk/ en neem contact met ons op. En registreer je als aanbieder of vragende partij op www.cozycar.be

Momenteel zijn er een elektrische Renault ZOE (100% rijplezier en 0-uitstoot!), een Peugeot 206 en een multifunctionele Citroen Berlingo in Begijnendijk beschikbaar via het Cozycar systeem. Hoe meer mensen zich aansluiten, hoe beter we vraag & aanbod kunnen matchen!

Meer info over Autodelen in het algemeen? www.autodelen.net