Duurzaam Begijnendijk – website

Over over deze website.

In november 2019 werd een Ronde Tafel van het Klimaat gehouden in Begijnendijk/Betekom. Daar waren een heel aantal burgers aanwezig waarvan een aantal een initiatief wouden nemen om Begijnendijk verder te verduurzamen.

Ronde tafel van het Klimaat
Ronde tafel van het Klimaat Begijnendijk Betekom

Nu bestaan er al tal van duurzame initiatieven in onze gemeente. Of zijn er tal van initiatieven die we kunnen nemen, maar die niet rechtsreeks met de gemeente te maken hebben. 

Om al deze informatie voor iedereen toegankelijk te maken starten we deze website op.

De website wordt gehost in België door een bedrijf dat daarvoor groenestroom gebruikt (Combell

Combell homepage

De site kost onze ongeveer 150 Euro per jaar (het eerste jaar minder).Het eerste jaar kunnen we dat geld terugkrijgen van een subsidie die we krijgen voor de Ronde Tafels van het Klimaat. Ik heb de link naar Combell aangesloten op een affiliate programma. Mochten er dan andere mensen ook aansluiten dan krijgen we wat geld terug wat we gaan gebruiken om volgend jaar minder te moeten betalen.

Mochten er mensen zijn die mee willen werken aan inhoud, de technische kan van de website of aan de look&feel. Altijd welkom!

In het menu van de website zal je op termijn deze inhoud  vinden:

Daaronder zie je een blog met nieuwtjes uit de omgeving en een kalender met opkomende evenementen.

Mee doen?

Stuur me dan een mail.

Jakob De Proft

Nieuw 15-december-2019

Not-Found plugin toegevoegd. Tik een een verkeerde pagina op onze website in – zoals www.duurzaambegijnendijk.be/paginabestaatniet – dan krijg je boodschappen van vermiste kinderen via Child Focus en Missing Children Europe. Wie weet…